BélyegzőStemplex Kft.

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Dombornyomó

Dombornyomó
Dombornyomó, másnéven szárazbélyegző

A dombornyomók, másnéven szárazbélyegzők lefőbb feladatai a hitelesítés és a különböző iratok védelme. A velük készített domborításokkal leggyakrabban ügyvédi vagy közjegyzői okiratokon találkozhatunk, de manapság nem ritka az sem, hogy meghívókat, belépőjegyeket, okleveleket, számlákat, szerződéseket tesznek velük egyedivé, nehezen másolhatóvá.

Szárazbélyegző kínálatunkban mind a kézi, mind az asztali kivitel megtalálható, sőt az egyik asztali modellel vastagabb papírok is megjelölhetők.
Ingyenes kiszállítás Magyarország területén! Amennyiben dombornyomót rendel áruházunkban, a házhoz szállítás Önnek egy forintjába sem kerül!

Ide kattintva megtekintheti dombornyomó, szárazbélyegző választékunkat. 

Érdemes tudni!

Az általunk forgalmazott dombornyomók 2 fő részből állnak. A ház és a villa. A dombornyomó klisé a villára kerül, majd a villát egy egyszerű mozdulattal a ház erre kialakított részébe helyezzük. Bár a webáruházban nem szerepelnek különálló termékként, ez a 2 rész külön is megrendelhető. További információkért forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

«  További bélyegzők