Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Újdonságok - akciók

Printer IQ Printer IQ - Egyedi, mint Ön 

Bemutatjuk a COLOP 7. generációs bélyegzőjét!
bővebben...
 
Egyéni vállakozók figyelem! Több adat kell a bélyegzőre! EGYÉNI VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! TÖBB ADAT KELL A BÉLYEGZŐRE! - Ön hallotta már, hogy 2010. január 1-től hatályba lépett a 2009. évi CXV. törvény az egyéni vállalkozóról és egyéni cégről? A lényege, hogy a nyilvántartási számot mindenhol fel kell tüntetni, így a bélyegzőn is!

bővebben...
 
Printer C bélyegző sorozat
ÚJ FEJLESZTÉS A COLOPNÁL  -  ÚJ TERMÉKCSOPORTTAL BŐVÜLT KÍNÁLATUNK!     A "C" másnéven Compact bélyegző sorozat a régi Printer bélyegző szériát hivatott leváltani.

bővebben...
 
Környezetvédelem bélyegzővel, avagy a zöld misszió

Környezetvédelem bélyegzővel, avagy a zöld misszió - 2008-ban a frankfurti Paperworld kiállításon a Colop cég bemutatta a főleg újrahasznosított alapanyagból gyártott, Green Line névre keresztelt bélyegző termékcsaládját. A Green Line széria bélyegzői már külsejükben is a környezetvédelemre, a környezettudatosságra utalnak.


bővebben...
 
Xstamper - mikrocellás bélyegzők Xstamper - a bélyegzők "Rolls-Royce"-a   ......Az előfestékezett gumibélyegzőkben nem található cserepárna. A bélyezőlemez mikrocellákat tartalmazó lézergravírozott gumi, speciális festékkel átitatva. A beépített festéktároló folyamatos festékellátást biztosít........
bővebben...
 
BECSENGETTEK! Dicséret, elmarasztalás, biztatás, figyelmeztetés............
Ezek azok a fogalmak, amelyekkel egy gyermek nevelése során nap mint nap találkozhatunk. Tisztelt általános iskolai pedagógusok, óvónénik, óvóbácsik és kedves szülők! Figyelem, van itt valami az Önök számára!

bővebben...
 
Megérkezett a StampMouse! 2008. június 15.
Megérkezett a Colop egérkéje a StampMouse!
bővebben...