Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Printer C bélyegző sorozat

Printer C bélyegző sorozat
ÚJ FEJLESZTÉS A COLOPNÁL  -  ÚJ TERMÉKCSOPORTTAL BŐVÜLT KÍNÁLATUNK!     A "C" másnéven Compact bélyegző sorozat a régi Printer bélyegző szériát hivatott leváltani.

A COLOP Printer szériája először 1997-ben jelent meg az önfestékező bélyegzők piacán. Azóta már elkészült az utódjaként emlegetett nagysikerű Printer Plus termékcsalád is, mellette azonban a „régi” Printer bélyegzők rendelésére is volt lehetőség.

A mintegy 12 éven át sikeres termékcsoportot most új formába öntötték és az új termékcsaládot Compact névre keresztelték. Az átalakítások nem csak a bélyegző külső megjelenését érintették, hanem a termék könnyű és hatékony használhatóságát is elősegítik


Jelenleg 4 féle méretben kaphatóak a Compact bélyegzők: 10-es, 20-as, 30-as és 40-es. A rendkívül kedvező ár-érték arányú termékek hamar nagy népszerűségre tettek szert Vásárlóink körében.

Colop Compact 10 bélyegző szöveglemezzel

Colop Compact 20 bélyegző szöveglemezzel

Colop Compact 30 bélyegző szöveglemezzel

Colop Compact 40 bélyegző szöveglemezzel


Ide kattintva közelebbről szemügyre veheti és akár meg is rendelheti a Compact széria modelljeit.

« vissza