Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

NE HABOZZON! CSATLAKOZZON!

Az elmúlt években dinamikusan bővült viszonteladói hálózatunk és mostanra az ország szinte minden szegletébe szállítunk bélyegzőket viszonteladó Partnereinknek.

Kiknek ajánljuk ezt az együttműködési formát? – Azoknak, akik szeretnék bővíteni szolgáltatási palettájukat, illetve azoknak, akik nem elégedettek maradéktalanul jelenlegi bélyegzőkészítő Partnerükkel.

Amit kínálunk:
  • rövid határidők - a megrendelt termékek a megrendelés napján elsőbbségi küldeményként kerülnek postázásra
  • kiváló minőség - társaságunk a Colop termékeit forgalmazza, ami önmagában garancia a jó minőségre - ehhez társul még az elmúlt 14 év összes, bélyegzőkészítés terén szerzett tapasztalata
  • kedvező árak és fizetési határidők - Partnereinknek versenyképes árakat, valamint kedvező fizetési kondíciókat biztosítunk
  • díjmentes szállítás – a megrendelt termékeket díjmentesen juttatjuk el viszonteladóinknak az ország bármely pontjára
  • ingyenes reklám és marketing anyagok – Partnereinket ingyenesen ellátjuk minden szükséges anyaggal pl. megrendelőlap, vevőkatalógus, matricák, displayek, szórólapok, stb.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy szeretné bevezetni ezt a befektetést nem igénylő szolgáltatást, úgy jelezze szándékát felénk e-mailben! Kérjük adja meg vállalkozásának adatait, profilját és a kapcsolattartó személy nevét és elérhetőségeit! Az érdeklődés beérkezését követően rövidesen megkeressük Önt és tájékoztatjuk az együttműködés további részleteiről.

Várjuk érdeklődésüket a belyegzo@stemplex.hu címre!

Üdvözlettel,
Feiler Ferenc
Stemplex Kft.