Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Miért tőlünk és miért online?

Miért érdemes tőlünk rendelni?

Aki már egyszer vásárolt nálunk az nagyon jól tudja, hogy miért fog újra és újra minket választani ha bélyegzőre, bélyegzős termékre illetve szolgáltatásra lesz szüksége. Ők biztosan ismernek néhányat az alábbi pontokból, hiszen egyszer vagy többször már minket választottak!
 1. 1995 óta foglalkozunk bélyegzők készítésével, ez cégünk fő tevékenysége – mondhatnánk úgy is: „ehhez értünk, ebből élünk”.
 2. Több mint 50.000 db bélyegzőt vagy szöveglemezt készítettünk az elmúlt 14 évben! Ha tényleg igaz, hogy „gyakorlat teszi a mestert”, akkor mi igencsak nagymesternek számítunk a bélyegzők gyártásában.
 3. Az elmúlt év vásárlói visszajelzései alapján a vevőelégedettségi indexünk 99% feletti! Ez azt jelenti, hogy 200 vásárlóból csupán egy volt, akinek valami nem felelt meg! Természetesen az Ő problémájukra is találunk mindig kielégítő megoldást, így nem kell elégedetlenül távozniuk.
 4. Kis létszámú, összeszokott csapatban dolgozunk – munkatársaink szakértelme nagyfokú segítőkészséggel párosul.
 5. Webáruházunk, egyszerű kezelhetőségének és számos extra funkciójának köszönhetően nagyban megkönnyíti Megrendelőink dolgát.
 6. Kedvező árainkat rendszeres AKCIÓKKAL tesszük még vonzóbbá.
 7. Többlépcsős ellenőrzési rendszerünk minimálisra csökkenti a hibázás lehetőségét, sőt a Megrendelő által elkövetett esetleges hibákra, elírásokra is fényt derít (ezért már sok dicséretet és köszönetet sikerült bezsebelnünk Vásárlóinktól).
 8. Nálunk nincs megkülönböztetés „kis” és „nagy” megrendelés között. 1 db bélyegzőt is ugyanolyan gondossággal készítünk el mint 100-at. A „Sok kicsi sokra megy” elv alapján gondolkodunk, de emellett folyamatosan igyekszünk megfelelni a „nagyobb” kihívásoknak is.
 9. Soha nem fordult még elő, hogy a vállalt szállítási határidőt ne tartottuk volna, ez nagyban köszönhető a GLS Hungary, a Magyar Posta és saját futáraink megbízhatóságának.
 10. Magyarország összes településéről rendelhetnek vásárlóink (amennyiben van internet hozzáférésük vagy fax-küldési lehetőségük).

Mik az online bélyegzőrendelés előnyei?

A Stemplex E-shop egy olyan webáruház, amely kimondottan bélyegző szöveglemezek megszerkesztésére és bélyegzők megrendelésére lett kifejlesztve. Milyen előnyökhöz juthat Ön, ha az E-shop-on keresztül intézi bélyegző megrendeléseit:
 1. Távolság kipipálva – nincs többé menetelés a közeli bélyegzőkészítő üzletbe (ha egyáltalán van ilyen az Ön közelében!) – megspórol 2 oda- és 2 visszautat, ha az E-shopot választja és otthonából vagy munkahelyéről rendel on-line
 2. Időt takarít meg – egy vásárlónak, aki úgy érkezik az áruházba, hogy tudja mit szeretne, a belépéstől számítva átlagosan 8 percre van szüksége ahhoz, hogy leadja megrendelését és ebbe már a számlázási és a szállítási adatok megadása is benne van – amennyiben Ön regisztrált Partnerünk és utánrendelést szeretne leadni, úgy maximum 2-3 percre lesz szüksége, hiszen a rendszer tárolja az Ön adatait és korábbi vásárlásait – ugyan hol tudná ilyen rövid idő alatt elintézni bélyegző rendelését?
 3. 0-24 – nem kell többé igazodnia a bélyegzőkészítő üzletek nyitva tartásához, az E-shopnak köszönhetően bármelyik napszakban leadhatja megrendelését – áruházunk éjjel-nappal a rendelkezésére áll
 4. A teljes választékot áttekintheti – néhány kattintással átböngészhet egy több ezer termékből álló választékot és a jól átlátható, szisztematikus elrendezésnek köszönhetően másodpercek alatt megtalálhatja a kívánt bélyegzőt – a megfelelő bélyegző kiválasztását jó minőségű termékfotók és pontos információk (méret, színválaszték, technikai- és egyéb jellemzők) segítik
 5. Értesítés a fontos dolgokról – Partnereink hírlevélen keresztül, alkalmi vásárlóink pedig az áruházba érkezve értesülhetnek a fontosabb bélyegzős újdonságokról és aktuális akcióinkról
 6. Letöltések – a webáruházból bárki letöltheti a speciális bélyegzőfestékeknek (pl.: textilfestékek, élelmiszer festékek, UV festékek, gyorsan száradó festékek) illetve azok oldószerinek biztonsági adatlapjait és további hasznos információkat
 7. Méretarányos mintanyomat (nem árulunk zsákbamacskát) – a bélyegző szöveglemezének megszerkesztését követően Ön azonnal megtekintheti és kinyomtathatja méretarányos lenyomatát – ha nem tetszik amit készített, visszatérhet a szerkesztéshez és kedvére módosíthatja bélyegzője szöveglemezét - így még a megrendelés elküldése előtt kezében tarthatja azt a nyomatot, amit majdani bélyegzője produkálni fog
 8. Több kirendeltséggel rendelkező cégek, áruház- és üzletláncok figyelem! – az E-shop segítségével, regisztrált Partnereink kérésére korlátozhatjuk számukra a rendelhető bélyegzők választékát, továbbá azt is be tudjuk állítani, hogy csak bizonyos (előzőleg jóváhagyott) lenyomatokat lehessen rendelni – hogy ez miért jó? – azért, mert így nem kell attól félni, hogy az egyes kirendeltségek, fiókok egymástól teljesen eltérő bélyegzőket és szöveglemezeket rendelnek – ez a funkció minimálisra csökkenti a megrendelés leadásakor a hibázás lehetőségét