Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Kapcsolat - Cégünkről

Stemplex Kft.
2440 Százhalombatta
Szent István tér 3.
Tel./Fax: 06 (23) 350-709
Mobil: 06 (20) 499-5316
E-mail: belyegzo@stemplex.hu

Üzletünk nyitvatartása: Hétfő-Péntek 8.30-17.00

Cégünkről

Cégünk, a Stemplex Kft. 1995 óta foglalkozik bélyegző készítéssel. Az azóta eltelt évek gyártási és értékesítési tapasztalatai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy társaságunk magas színvonalú szolgáltatást nyújthasson. Százhalombattán található üzletünkben minőségi alapanyagokból, korszerű gépek segítségével készítjük a bélyegzőket megrendelőink számára. Kínálatunkban megtalálható a magyarországi bélyegzőforgalmazók által kínált teljes paletta, ezért nehéz olyat kérni tőlünk, amit ne tudnánk teljesíteni.

1995-2007-ig főként Százhalombattán és környékén működő cégek, intézmények, magánszemélyek alkották rendszeres megrendelőink csoportját. Ezenkívül üzletkötőink és viszonteladó partnereink révén budapesti értékesítésünk is jelentős volt. Megrendelőink nagy megelégedésére 2005-től az interneten keresztül is elérhetőek termékeink és szolgáltatásaink. 2007-ben elindítottuk a Stemplex E-shop-ot, amely egy speciálisan on-line bélyegzőmegrendelésre kifejlesztett webáruház. Az E-shop bevezetése azt a célkitűzésünket szolgálja, hogy országosan is egyre többen ismerkedjenek meg minőségi termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és ezzel folyamatosan bővítsük elégedett vásárlóink körét.

Reméljük rövidesen Önt is köztük tudhatjuk!