BélyegzőStemplex Kft.

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Mikrocellás bélyegző

Mikrocellás bélyegző
Mikrocellás bélyegző

A mikrocellás technológiával gyártott bélyegzők számos dologban különböznek a önfestékező (automata) bélyegzőktől. Az előfestékezett mikrocellás bélyegzőkben nem található cserepárna. A bélyegzőlemez mikrocellákat tartalmazó lézergravírozott gumi, speciális festékkel átitatva. A beépített festéktároló technika folyamatos festék ellátást, így akár 100.000 tiszta lenyomatot tesz lehetővé egy festékezéssel.

Cégünk a japán, csúcsminőségű Xstamper mikrocellás bélyegzőket forgalmazza. A kínálatunkban megtalálhatóak téglalap illetve kör alakú szövegbélyegzők, dátumbélyegzők, valamint fix szavas bélyegzők.

Különös figyelmet érdemel az N70 névre hallgató szövegbélyegző, amely a speciálisan kialakított bélyegzőházban 3 különböző szöveglemezt tud tárolni és működtetni. Az éppen használni kívánt lenyomatot a bélyegzőház oldalán található forgatókar segítségével választhatjuk ki.

A szintén különleges N28-as típus akkora felületet tud bélyegezni, amely eddig egyetlen önfestékező bélyegzővel sem volt lehetséges. Nyomófelülete 100mm x 65mm. Ekkora lenyomatot korábban csak nyeles bélyegzővel lehetett produkálni. Aki már használt nagy felületű nyeles bélyegzőt az tudja, hogy milyen nehéz vele folyamatosan jó minőségű nyomatot készíteni. Az N28-as megoldja ezt a problémát, hiszen előfestékezett bélyegző lévén, külön festékpárna nélkül tudunk vele folyamatosan tiszta és jó minőségű nyomatokat produkálni.

Ide kattintva megtekintheti a teljes választékunkat és ha szeretné azonnal megrendelheti a kiválasztott terméket online.
 

«  További bélyegzők