Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Rólunk mondták

Itt olyan vásárlóink osztják meg Önnel véleményüket, tapasztalataikat akik már az általunk gyártott és forgalmazott termékeket használják. Továbbá olvashat néhány olyan visszajelzést, melyet Partnereink küldtek nekünk, miután átvették a megrendelt bélyegzőket.


Kedves Tünde!

Szolgáltatásukkal nagyon meg voltunk elégedve, a bélyegzők remekül üzemelnek. A kiszállítás gyors volt, kulturált és az úr is udvarias volt, aki kiszállította.
Valószínűleg a jövőben is igénybe fogjuk venni szolgáltatásaikat, ha bélyegzőre, vagy kiegészítő anyagokra lesz szükségünk.
Webáruházuk áttekinthető, egyedül annyi észrevételt tennék, hogy mint a mi esetünkben is táblázatot kellett a bélyegzőre tenni, a rendelésnél szabadon választható formátumú feltöltést tennék lehetővé, nem csak x sort, ahova a szöveget be lehet írni. Bár természetesen lehet, hogy a mi esetünk csak egy egyedi eset.

Üdvözlettel:
Farkas Evelin
ARDEX Építőanyag Kft.
www.ardex.hu


A Stemplex régi, megbízható partnerünk. Pontosan és gyorsan dolgoznak, az általuk szállított termékek mindig kifogástalan minőségűek. Ráadásul az akciós hírlevelet is mindig jókor küldik (mindig akkor, amikor bélyegzőre van szükségünk)!

Görömbei Anita
irodavezető
Stat-X Kft.
www.stat-x.hu


Akkor kerültem először kapcsolatba a Stemplex Kft.-vel, amikor az egyik rendezvényünkre egy komplikált bélyegzőre volt szükségünk. A megrendelés a következőképpen alakult:

Megtaláltam Őket az interneten. Elküldtem e-mailben az elképzelésemet és megírtam azt is, hogy a bélyegzőre másnap este szükségem van. Ők felhívtak, hogy néhány dolgot egyeztessünk. Rövidesen küldtek egy látványtervet. Kértem még egy kisebb változtatást. Hamarosan megkaptam a módosított verziót, ami végül a bélyegzőre került. Azt külön kiemelném, hogy a honlapjuk megtalálásától a végleges verzió elfogadásáig kb. 30 perc telt el! Másnap délután megkaptam a bélyegzőt.

Nagyon elégedett voltam az általuk nyújtott szolgáltatással, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!

Leskó István
ügyvezető
MAD Dance Hall & Restobar
www.madclub.hu


Közel 5 éve állunk kapcsolatban a Stemplex Kft.-vel. Az eltelt idő alatt korrekt, gyors és kedves kiszolgálásban részesültünk és a beszállított termékekkel is rendkívül elégedettek vagyunk. Legfőbb erényükként azt a rugalmasságot és kreativitást említeném, amellyel a gyakran felmerülő egyedi kéréseinket kezelik. Ezúton is köszönöm Nekik!

Maukner Krisztián
ingatlangazdálkodási vezető
SBI Group
www.sbi-developing.hu