Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Környezetvédelem bélyegzővel, avagy a zöld misszió

Környezetvédelem bélyegzővel, avagy a zöld misszió

Környezetvédelem bélyegzővel, avagy a zöld misszió - 2008-ban a frankfurti Paperworld kiállításon a Colop cég bemutatta a főleg újrahasznosított alapanyagból gyártott, Green Line névre keresztelt bélyegző termékcsaládját. A Green Line széria bélyegzői már külsejükben is a környezetvédelemre, a környezettudatosságra utalnak.

2008-ban a frankfurti Paperworld kiállításon a Colop cég bemutatta a főleg újrahasznosított alapanyagból gyártott, Green Line névre keresztelt bélyegző termékcsaládját. A Green Line széria bélyegzői már külsejükben is a környezetvédelemre, a környezettudatosságra utalnak.  A zöld bélyegzőház, a zöld levéllel és Green Line logóval ellátott indexkártya és a teljes egészében újrahasznosított papírból készült csomagolás mind arról árulkodik, hogy ezek nem csak egyszerűen zöld színű bélyegzők.


Alapanyag és választék:




A Green Line bélyegzők Printer szériája legalább 80%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A Printer Plus sorozat három legnépszerűbb bélyegzője ( Printer Plus 20, Printer Plus 30, Printer Plus 40 ),  valamint a Printer S220-as dátumbélyegző kapható környezetbarát kivitelben.








A Classic sorozat bélyegzői közül a 2360-as kapható Green Line kivitelben, ez a termék minimum 75%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.













 

A Green Line bélyegzők csomagolása 100%-ban újrahasznosított papírból készül.


Általában az újrahasznosított anyagokból készült termékek előállítása magasabb költségeket von maga után, mint a hagyományos termékeké. Ezeket a magasabb előállítási költségeket a mi Partnereink nem fogják megérezni, ugyanis nálunk a Green Line bélyegzők a velük megegyező méretű hagyományos pecsétek árán vásárolhatók meg.

Védje környezetét! Használjon Ön is környezetbarát Green Line bélyegzőket!

Ide kattintva megtekintheti és akár meg is rendelheti a Green Line család tagjait webáruházunkban.

Kérdése, észrevétele van a Green Line bélyegzőkkel kapcsolatban? Forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken!

E-mail: belyegzo@stemplex.hu
Mobil: 06-70-205-5503

« vissza