Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Egyéni vállakozók figyelem! Több adat kell a bélyegzőre!

Egyéni vállakozók figyelem! Több adat kell a bélyegzőre!
EGYÉNI VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! TÖBB ADAT KELL A BÉLYEGZŐRE! - Ön hallotta már, hogy 2010. január 1-től hatályba lépett a 2009. évi CXV. törvény az egyéni vállalkozóról és egyéni cégről? A lényege, hogy a nyilvántartási számot mindenhol fel kell tüntetni, így a bélyegzőn is!

 


Szeretnénk felhívni a figyelmét egy olyan törvényi változásra, amely az egyéni vállalkozók bélyegző használatát is érinti.

2010. január 1-től hatályba lépett a 2009. évi CXV. törvény az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről.  A törvény 16. § 4. bekezdése alapján:

 „Az egyéni vállalkozó gazdasági tevékenysége során az „egyéni vállalkozó” megjelölést (vagy annak e.v. rövidítését) és nyilvántartási számát neve (aláírása) mellett minden esetben köteles feltüntetni”

Ez azt jelenti, hogy aki használ bélyegzőt annak érdemes a bélyegző lenyomatát az alábbiak szerint módosítani:

Az eddig szerepeltetett adatok mellett fel kell tüntetni a nyilvántartási számot.

Erre két lehetőséget tudunk biztosítani:

Szöveglemez és festékpárna cseréje meglévő bélyegzőn

Kizárólag abban az esetben lehet megvalósítani, ha az Ön bélyegzőjének nyomófelületén van elegendő hely a nyilvántartási szám elhelyezésére. Amennyiben szeretné megtartani jelenlegi bélyegzőjét, de nem tudja elfér-e rajta a nyilvántartási szám, küldje el nekünk az adatokat a belyegzo@stemplex.hu címre és mi megnézzük, hogy elfér-e a megadott bélyegzőn a kívánt mennyiségű szövegezés. Ha Ön szeretné megszerkeszteni az új bélyegző szöveglemezt, úgy lépjen be áruházunkba és a bélyegzője kiválasztása után megszerkesztheti az új szöveglemezt.

A festékpárna cseréjére minden szöveglemez cserénél szükség van, mert a korábbi szöveglemez benyomja a festékpárnát és ezeken a részeken az új szöveglemez nem fog kellő mennyiségű festéket kapni.

 

Új bélyegző vásárlása – Amennyiben nincs elegendő hely a meglévő bélyegzőn ahhoz, hogy több adatot helyezzünk el, úgy elengedhetetlenné válik egy új, megfelelő bélyegző vásárlása. Ebben az esetben webáruházunk széles választékábanbiztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző bélyegzőt.

  

BÉLYEGZŐJÉT BÁRHOVÁ KISZÁLLÍTJUK MAGYARORSZÁGON, AKÁR MÁSNAPRA!
ELŐREUTALÁSOS FIZETÉS ESETÉN A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
INGYENES!!!

 

Végül néhány hasznos információ: 

Így cseréljünk bélyegző szöveglemezt.

Óvja környezetét – használjon Green Line bélyegzőket.

Szállítási és fizetési információk + hasznos tippek áruházunk használatához.

 

További kérdéseivel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail: belyegzo@stemplex.hu

Telefon: (23) 350-709

Mobil: (20) 499-5316

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét!


A Stemplex Kft. csapata

« vissza