Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

Xstamper - mikrocellás bélyegzők

Xstamper - mikrocellás bélyegzők
Xstamper - a bélyegzők "Rolls-Royce"-a   ......Az előfestékezett gumibélyegzőkben nem található cserepárna. A bélyezőlemez mikrocellákat tartalmazó lézergravírozott gumi, speciális festékkel átitatva. A beépített festéktároló folyamatos festékellátást biztosít........

 

Termékkínálatunk egyik újdonsága az Xstamper mikrocellás bélyegzőcsalád.

A japán Shachihata cég Xstamper bélyegzői elsőrangú technológiát, felülmúlhatatlan csúcsminőséget, kreatív újítást és tartósságot testesítenek meg az előfestékezett (mikrocellás) bélyegzők sorában.

Köszönhető ez annak, hogy a termékek vagy a Shachihata cég saját üzemeiben készülnek, vagy csak azok a licenszet vásárló cégek jogosultak a gyártásra, amelyek képesek a szigorú technológiai előírásoknak megfelelni.
 
A bélyegzőgumi:

Első pillantásra az Xstamper bélyegzők talán hasonlítanak a tradicionális bélyegzőkhöz, azonban mégis eltérnek azoktól. A bélyegzőlemez alapanyag gyártásakor só kivonási technikát alkalmaz a Shachihata cég, melyben a só részecskék és a különböző kemikáliák pórusokat alkotnak, és később ezek tartják a festéket a bélyegzőben. A gumikeveréket vulkanizálják, majd a sót kimossák.

Az Xstamper szöveglemez több száz mikroszkópikus méretű cellát tartalmaz a felületén, a belsejében pedig tágabb pórusok találhatók. Ezek a pórusok felelősek a festék felszívásáért, szabályozzák a tinta áramlását és megakadályozzák a kiszivárgást.
Az Xstamper bélyegzőkben két különböző típusú gumi található. Az egyik a lenyomatot adó bélyegzőlemez fölött helyezkedik el festéktartály funkciót ellátva, a másik a bélyegzési feladatot végzi.

Az Xstamper bélyegzők lézergravírozással készülnek. A gravírozás pontossága, a karakterek, a karakterek relief mélysége és a váll megfelelő dőlésszöge biztosítja a tiszta, éles lenyomatot.

A gumit gravírozás után kimossuk, szárítjuk és a megfelelő méretre vágjuk. A festék vákuumos eljárással kerül az Xstamper gumiba, ami teljes és egyenletes felszívódást biztosít.  Ezzel minden készen áll az összeszereléshez.
Az Xstamper bélyegzőkkel akár 100.000 lenyomat készíthető újrafestékezés nélkül.
 
A bélyegzőház:
A bélyegzőház csúszásmentes markolata dupla fröccsöntő folyamatban készül. Az első fröccsöntés adja a markolat formáját. A másik fröccsöntéssel elasztomer bevonat kerül a markolatra,  aminek köszönhetően az puha, gumihatású lesz, így biztosítja az ergonómikus érzést.

Az Xstamper bélyegzők visszahúzó rugós mechanikával működnek. Ennek a kialakításnak köszönhetően a bélyegző elhelyezhető akár íróasztalon, akár papírlapon anélkül, hogy a felületet befestékezné.
Használatkor gyengéden nyomja meg Xstamper bélyegzőjét!  Az önfestékező bélyegzőkkel szemben az Xstampert nem kell határozott mozdulatokkal leütni.
A bélyegzőfesték:

Az Xstamper glicerin alapú, növényi festékanyagot tartalmazó festéke ideális a papír felületeken, mivel egyenletesen szétoszlik és gyorsan megszárad.

Az Xstamper bélyegzők kevésbé optimális lenyomatot hagynak a felületkezelt papírokon (fotópapír, pergamen), mivel a bevonat lassítja a festék felszívódást. Az Xstamper bélyegzőt ne használja fém, üveg vagy műanyag felületen!

Xstamper kínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Kérdése van az Xstamper bélyegzőkkel kapcsolatban? Forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken!

E-mail: belyegzo@stemplex.hu
Mobil: 06-70-205-5503

« vissza