Bélyegző készítés

Szeretne kedvezőbb árakon bélyegzőt vásárolni? Esetleg érdeklik a bélyegzős fejlesztések? Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként aktuális akciónkról és újdonságainkról!

BECSENGETTEK!

BECSENGETTEK!
Dicséret, elmarasztalás, biztatás, figyelmeztetés............
Ezek azok a fogalmak, amelyekkel egy gyermek nevelése során nap mint nap találkozhatunk. Tisztelt általános iskolai pedagógusok, óvónénik, óvóbácsik és kedves szülők! Figyelem, van itt valami az Önök számára!

Becsengettek! Elkezdődött egy újabb tanév. Kisiskolások ezrei ülnek be újra az iskolapadokba, hogy gyarapítsák ismereteiket, fejlesszék képességeiket. Ez azonban nem mindenkinek megy egyformán, hiszen jól tudjuk, hogy minden gyermek más és más. Van közöttük: jó gyerek, rossz "csont" gyerek, jó képességű és kevésbé jó képességű gyerek.

Az Ő nevelésükhöz szeretnénk most ajánlani egy hatékony segédeszközt, aminek segítségével olyan visszajelzéseket adhatunk a kicsiknek, melyeket néha komolyabban vesznek, mint a dicsérő vagy elmarasztaló szavakat.


Amit fontos tudni ezekről a termékekről:
Mikrocellás technológiával működnek, az előfestékezett bélyegzőházban nem található cserepárna. A bélyegzőlemez mikrocellákat tartalmazó lézergravírozott gumi, speciális festékkel átitatva. A beépített festéktároló technika folyamatos festék ellátást, így akár 100.000 tiszta lenyomatot tesz lehetővé egy festékezéssel. A részleteiben kidolgozott japán technológiának és a magas minőségi követelmény szintnek köszönhetően a termékek hosszú éveken át látják el a bélyegzési feladatokat kitűnő minőségben.

   









Ide kattintva megtekinthetik a teljes iskolai bélyegző kínálatunkat.

Ha kérdésük lenne a bélyegzőkkel kapcsolatban kérjük keressenek bennünket elérhetőségeinken!

Üdvözlettel,

Stemplex Kft.

« vissza